Subscribe:

Ads 468x60px

luni, 9 aprilie 2012

Dead island are unul dintre cele mai tari trailare



Esti introdus in lumea Dead Island in pragul unei epidemii misterioase care brusc, si fara niciun avertisment, izbucneste pe insula fictiva Banoi. Ca oaspete al Palms Royal Resort, sejurul trebuia sa fie o vacanta de vis, un refugiu de lux pe plajele frumoase ale unui paradis tropical. Dar, confruntat cu realitatea unei apocalipse zombie, nu există decat un singur lucru de facut: sa supravietuiesti. Acesta este Dead Island... un paradis pentru care mori.


Daca ai visat vreodata la paradis, stim un loc unde poti sa traiesti acele vise: Insula Banoi, localizata in largul coastei Papua Noua Guinee, la sud de Ecuator si la nord de Australia. Pana nu demult, o mare parte a insulei era salbatica si primitiva, cu multe locuri neatinse de lumea moderna.
Frumusetile tropicale luxuriante ale Banoi ofera multe minuni naturale: de la verzi paduri tropicale la zonele muntoase si plaje virgine cu nisip alb. Faceti un tur de scufundari si experientati minunea recifurilor de corali plini viata. Luati la pas zonele muntoase sau explorati reteaua extinsa de pesteri misterioase ale Banoi, perla Arhipelagului Oceania. Cu toate acestea, chiar daca capitala, Moresby, a fost fondata de colonisti australieni in 1895, multe locuri, adanc in interiorul insulei, au ramas inca neexplorate si nu au fost niciodata vazute sau vizitate de oameni.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu